Novice

Učenec ŽAN ČOLIG, je na 8. mednarodnem tekmovanju – » International akkordeonfest 2023« v Gradcu v sosednji Avstriji, osvojil zlato priznanje in prvo nagrado.
»World Open« 2023 Neža Šmid - I. nagradaLea Mikič - I. nagradaViktorija Casar - II. nagrada Vsem učenkam in učiteljici prof. Maši Kuhar, čestitamo za osvojene nagrade!!! Iskrene čestitke tudi…
Blažka Prelog je na mednarodnem internetnem tekmovanju »World Open« 2023, dosegla I. nagrado. Blažki in učiteljici prof. Franji Lovenjak, čestitamo za osvojeno nagrado!!!
Deja Baša je na mednarodnem internetnem tekmovanju »World Open« 2023, dosegla II. nagrado. Deji in učiteljici prof. Nuši Titan, čestitamo za osvojeno nagrado!!! Iskrene čestitke tudi korepetitorki prof. Franji Lovenjak!!!
Na tekmovanju IMMCC 2023 v Mariboru je učenec Žan Čolig prejel I. nagrado,Tim Horvat pa III. nagrado. Mentorica: Anja Koroša
Miha Halas je na tekmovanju »Dnevi kitare 2023« v Krškem, dosegel II. nagrado. Mihi in učitelju Aljažu, čestitamo za osvojeno nagrado!!!
  Učenki Katarina Gomboši in Neli Grlec, iz razreda prof. Franje Lovenjak sta na mednarodnem internetnem tekmovanju »World Open 2023« dosegli v kategoriji klavir štiriročno, I. Nagrado! Prav tako je…
Izlet učencev klavirja v Mengeš in Ljubljano.             FOTO UTRINKI
Učenec Jakob Kovač, rog I. c kategorija, je na državnem tekmovanju TEMSIG dosegel 92, 67 točk in s tem II. Nagrado. Čestitke mentorju Bojanu Bezjaku  in korepetitorki Franji Lovenjak!
Lukas Gumilar   Na 16. tradicionalnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik 2023, je Lukas dosegel 97,33 točke in s tem I. Nagrado! Iskrene čestitke Lukasu in mentorju prof. Dejanu Raju!
Klara Kovač violina, IV. kat. - II. nagrada Mentorica: Nuša Titan Korepetitorka: Franja Lovenjak Katarina Gomboši klavir, IV. kat. - I. nagrada Neli Grlec klavir, IV. kat. - II. nagrada…
Nastop Prekmurske bande za zaposlene CD Ljubljana na otoku ljubezni.
Na spletnem tekmovanju World Open music Competition, je učenec Miha Halas za doseženih 92,33 točk prejel 1. nagrado. Njegov mentor je Aljaž Gyurica.
Na 51. tekmovanju TEMSIG so naše učenke flavte, pod mentorskim vodstvom prof. Mihaele Šmid in spremljevalko na klavirju prof. Franjo Gomboc dosegle naslednje rezultate:Katarina Tikvič, zlato priznanjeLea Mikić, srebrno priznanjeIvana…
Na 15. Mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik, je učenec Lukas Gumilar v kategoriji B diatonična harmonika dosegel 99,00 točk in s tem zlato priznanje.  Mentor učencu je Dejan Raj. 

Glasbena šola Beltinci

Mladinska ulica 4
9231 Beltinci

Tajništvo, računovodstvo:
Tel.: 02/542 31 32
E-naslov: tajnistvo@gs-beltinci. si

Ravnatelj:
Tel.: 02/542 31 22
GSM: +386 70 655 219
E-naslov: info@gs-beltinci.si

O glasbeni šoli

Nekega jutra je župnik prišel z idejo: "Naredimo glasbeno šolo!" Ideja je zelo hitro dozorela in v nekaj tednih je nastal okvirni program, ki je vseboval vse elemente javnoveljavnega programa Glasba. Z Božjo pomočjo je leta 2008 iz Župnijskega doma, iz glasbenih učilnic zazvenela nežna glasba prvih učencev.

 

Copyright © 2021 Glasbena šola Beltinci. Vse pravice pridržane. | Več o piškotih

Iskanje